Post by contilaltheosi on Mar 6, 2022 21:50:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Vlinder Story: Dress up games 2022 version ▞▞▞
Vlinder Story: Dress up games Thông thường qfuu
omg این شگفت انگیز است به معنای واقعی کلمه به شما می آموزد که چگونه یک کارگر آبگرم و کارگر لباس مد باشید.
زیاد خوب نبود برای سرگرمی خوب بود👊👏
این آزاردهنده است .
عالی 🌹🌹🌹❤❤
من فقط چند ساعت پیش برنامه را دانلود کردم و نمی توانم آن را متوقف کنم، گزینه های لباس بی پایان هستند و سبک بسیار متنوعی دارند. دوستش دارم .
تمام آگهیهایی را که دریافت میکنم متوقف کنید، اگر هر 5 دقیقه یک بار دریافت میکنید، اما نه هر 13 ثانیه!
من بازی را دوست دارم، اما تبلیغات زیادی برای چیزها دارد
وای این بازی عالی هستش من دلم میخواهد تا از این بازی را واقا این بازی عالی هست💝💞💓💖💗راستی اسم من پریا دیندار هست و من در کانادا 😎😎
من هنوز بازی رو نصب نکردم امیدوارم خوب باشه به ما چه ربطی داره که کی تو خارج ما توی سر زمین خودمون ایران هستیم پس ول کنید
تقریبا غیر قابل پخش تبلیغات بسیار زیاد حتی پس از انتخاب در ابتدا به شما اجازه نمی دهد رنگ پوست را تغییر دهید. آزار دهنده، خسته کننده.
سلام من این بازی را خیلی دوست دارم
من باز کردمش نظر کاملمو بهتون میگم
بازی سرگرم کننده 2 وقت تلف کردن
من فقط این کار را انجام می دهم زیرا می خواهم بسته شدن رایگان را داشته باشم اما به آن 2 ستاره می دهم زیرا از این واقعیت متنفرم که باید تبلیغات را برای همه چیز تماشا کنیم، مثلاً فقط لباس های زشت "رایگان" هستند که یک منفی بزرگ است.
خیلی جالبه
من عاشق این بازی هستم اما لباس های بیشتری می خواهم و چیزهای بیشتری را می خواهم که در زیر تبلیغات قرار نگیرند.
بدک نیس
من مدت زیادی است که این بازی را بازی نکرده ام اما من را تحت تاثیر قرار داده است.
این بازی تبلیغات زیادی دارد
هزاران تبلیغات اما اگر چیزی می خواهید، آن را دریافت می کنید... به راهنمایی های بیشتری در مورد اینکه چه کاری باید انجام دهید نیاز دارید... اما من دوست دارم که بتوانید ناخن ها را نیز انجام دهید.
من عاشق بازی هستم
اوهوم بنابراین من از این بازی شگفت زده شدم، من کاملاً آن را توصیه می کنم وقتی آن را گرفتم ادامه دادم و نتوانستم پیاده شوم، اما یک چیز کوچک ممکن است لباس های بیشتری اضافه کند که نیازی به تماشای یک ویدیو نداشته باشید و همچنین آن را کاهش دهید. اما در غیر این صورت A-M-A-Z-I-N-G با یک A! 😻
Vlinder Story: Dress up games Fritidsspill myft
عالی 😍😘🥰
عالیه ولی تبلیغات زیاده
Forgotton Anne Avventura nyx
برای من نیست
سرگرم کننده است، اما به بسیاری از آن اضافه می کند
Vlinder Story: Dress up games Rekreacyjne uvy
بد نیست ولی اگه میشد بقیه ی لباس هاشم باز کنیم خیلی قشگ تر بود
هزاران تبلیغات!
ای کاش میتونستم این بازی رو بازی کنم ولی حتی نمیتونم دانلودش کنم😕
سلام اون دختری که میگهخرا خودش خرهههههههه حرفشو گوش نکن این بازی رو دارم نصبش میکنم حتمأ نصبش کن راستی من 1o سامه واسم زهرا هست زهرا صالحی من توی ملاشیه توی اهواز زندگی میکنم خدا نگهدارتون😉😉😉😉😉
بازی باحالی به نظرم من واقعا از بازی کردن آن برای آرام کردن اعصابم لذت می برم.
🤢🤢🤢😡😡😡😡💔💔💔🤮🤮🤮😤😤
خوبه
دانلود خیلی طول میکشه من همین الان سعی میکنم این بازی رو بازی کنم
به زور متوقف می شود.. فقط 10 دقیقه آن را پخش کرد. من بیش از آن هستم
سلام. بازی خوبی هست. ولی فقط اینکه هرکاری میکنم قفل هاش باز نمیشه. لطفا راهنمایی کنید
تمام لباس ها فقط برای اضافه کردن هستند
Vlinder Story: Dress up games Rekreacyjne uvy
تا اینجاش خوبه ولی باید با چیزای زیاد اضافه کنی😑😭
عالییییییییییه
فکر می کنم انجام بازی های لباس پوشیدن بسیار سرگرم کننده است و این یکی مورد علاقه من است
بازی عالی بود ❤️ 🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💓 حتما نصبش کنید بشیمون نمیشیند
یک بازی خوب و سرگرم کننده. اما تبلیغات دیوانه کننده هستند
من آن را دوست دارم فقط آرزو می کنم که بیشتر آن نیازی به تبلیغات نداشته باشد اما بیشتر از همه خوب است
تبلیغات بسیار زیاد 🙄😠
بازی سرگرم کننده است اما تبلیغات بسیار زیادی دارد غیر از این که من واقعاً آن را دوست دارم.