Post by contilaltheosi on Mar 6, 2022 21:53:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soul Knight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soul Knight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای امتیاز نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Soul Knight 2022 version ▞▞▞
بازی خیلی خوبی هست فقط هنو نصب نکردم 😂
🥲🥲🥲
این یک بازی فوق العاده سرگرم کننده است... من از اعتبار بازی خود برای باز کردن قفل یکی از شخصیت های مورد علاقه ام برای بازی به عنوان مهندس استفاده کرده ام.
خرابی مداوم در هنگام استفاده از Samsung A10 قبل و بعد از انتخاب یک نویسه یا حتی در هنگام راهاندازی است، بنابراین لطفاً آن را برطرف کنید زیرا در بازی مانند دیوانهواری عقب میماند، همچنین اگر ادامه داد، حذف نصب میشود زیرا غیرقابل پخش است.
این یک بازی سرگرم کننده با سلاح ها و شخصیت های زیاد است اما پس از آخرین آپدیت بازی غیر قابل بازی شد، آنقدر عقب افتاد که نمی توانم ببینم کجا می روم یا چه چیزی به من ضربه می زند.
گیم پلی بازی سرگرم کننده بود اما حتی با مجوز ذخیره سازی ذخیره نمی شد فقط الان شروع شد و یک مشکل است و الان بازی حتی باز نمی شود من سعی کردم گوشی خود را ریستارت کنم اما کار نکرد
این یک بازی روژلی واقعا سرگرم کننده است. من هم از lan coop خوشم می آید اما ای کاش یک تعاونی آنلاین وجود داشت
من به آن امتیاز بیشتری می دهم من عاشق این بازی هستم اما گوشی را عوض کردم و فقط 2 کاراکتر خریدم و یک مهارت تمام جواهراتی که 12000 خریدم از بین رفته اند و هر شخصیتی که قفل آن را باز کرده ام و تمام جواهراتی که از بازی به دست آورده ام می دانم برخی از دادهها به صورت محلی ذخیره میشوند، اما سنگهایی که خریداری کردهاید نیازی به محلی بودن ندارند و گزینه ذخیره ابری در تلفن قدیمیتر من کار نمیکند.
این یک بازی فوق العاده است که بازی شگفت انگیزی دارد، اما بعد از اینکه اولین رئیس بازی به سمت پایین می رود، بسیار سخت تر است و فقط یک سطح هالووین وجود دارد و هالووین نیست همچنین با چیزی که به دست می آورید خرید کرکتور یا ویپ های جدید غیرممکن است.
طراحی بازی و انیمیشن عالی است اما گاهی اوقات خیلی بزرگ است که لذت بردن از آن را دشوار می کند.
عالی هست ولی یکماه هنگ می کند
بازی عالی، یک چیز این است که جنبه چند نفره واقعا بد است، بعد از بازی، بیشتر از دوستان خود جدا می شوید، حتی نمی توانیم قبل از اینکه یکی یا همه ما قطع شود، به اولین رئیس برسیم، انفرادی عالی است و کنترل ها کمی طول می کشد. استاد.
بازی به طور کلی خوب است (البته من از خرید بازی متنفرم) اما مشکل اینجاست: بارگذاری زیادی متوقف می شود و من باید چندین بار وارد و خارج شوم. امیدوارم بتوانید این را اصلاح کنید.
بازی تولانی
بازی باحاله ولی یه مشکلی داره خیلی اتفاق میافتد که وقتی بازی را باز میکنم، در همان حالت دیروز هستم، گیاهان رشد نکرده، همان رویدادهای چالشی، همان اقلام فروشگاه، بدون هدیه روزانه و میتواند هفتهها دوام بیاورد.
Oculus Entertainment ndeu
بازی خیلی جالبیه
بازی شگفت انگیز، دوست دارم روزی راهی برای صادرات پیشرفت خود به گوشی های دیگر ببینیم. ویرایش: تنها مشکل من حل شد، 10\10 محبوب ترین بازی من تا به امروز
این یک بازی وحشتناک نیست. فقط آزاردهنده است که هر بار که برنامه را میبندم باید یک بازی جدید شروع کنم و از ذخیره ابری استفاده کرده ام.
شما بچه ها گیم پلی بازی را خراب کردید تا بسیار سرگرم کننده باشد و نکته بعدی که می دانید بعد از اینکه به روز رسانی با دوست من روی وای فای بازی می کرد و تازه شروع به پاسخگویی کمتری می کند، عقب افتادگی آن از بین رفته است.
من زمان زیادی را در این بازی صرف کرده ام و آن را دوست دارم، تنها چیزی که با آن مخالفم این است که باید برای شخصیت ها و زمین ها پول خرج کنم.
این بازی را کمی دیر دوست داشتم، اما در حال حاضر کار زیادی برای انجام دادن وجود ندارد، اما چیزی که من شخصا دوست دارم ببینم چند نفره آنلاین است که ممکن است کمی بیشتر عقب بیفتد، اما ارزش آن را دارد زیرا کسی که من می شناسم این بازی را بازی نمی کند. گریه می کنم شرمنده اما نمی توانم کاری در مورد آن انجام دهم، به همین دلیل است که چند نفره آنلاین سرگرم کننده خواهد بود از شما برای خواندن متشکرم (اگر مطالعه کردید) - طرح
بازی Ghe خوب است اما وقتی آنلاین بازی می کنم در وسط بازی قطع می شود حتی اگر نوار وای فای کامل داریم. لطفا این را اصلاح کنید، من می خواهم یک بازی چند نفره را بدون هیچ وقفه ای انجام دهم، به خصوص وای فای.
بازی خوبیه
این یک بازی ساده و گاهی خنده دار عالی است که هرگز از شگفتی من باز نمی ماند. من این بازی را به همه توصیه می کنم.
نبننبنبپ
من هنوز نصب نکردم 😂اما فکر کنم بازی خوبیه
بازی خوبیه و میشه چند نفره هم بازیش کرد حتما نصب کنید خیلی مرحله هاش سخته بخاطر همین سه ستاره دادم ممنون از سازندش عالیه بازیش
بنابراین من در حال بازی بودم و به سمت یخچال رفتم و سعی کردم جواهرات رایگان را دریافت کنم، بازی خراب شد و من تمام پیشرفتم را از دست دادم. چه تجربه شگفت انگیزی
من واقعا این بازی رو دوست دارم. من اهل بازیهای نوع سیاهچال نبودم، زیرا میتوانم حوصلهام سر برود. این بازی به اندازه کافی به روز می شود تا فراموش نشود. فکر میکنم تنها مشکل شخصیتها هستند، نحوه دریافت آنها گیجکننده است. من بازی می کنم تا زمانی که بتوانم آنها را بخرم. لطفاً این را اصلاح کنید تا بتوانم بگویم برای باز کردن قفل چه باید بکنم. 4.5/5
خیلی خوب فقط مشکلی که داره قیمتاش بالان و پول کم میده
آیا این فقط من هستم یا زمانی که یک چالش بازی می کردم، در سطح 1-5 همزمان 2 رئیس وجود داشت، رئیس ماقبل تاریخ و خرچنگ سنگ آبی. نمی دانم که آیا این هدف بوده است یا یک نقص بوده است. لطفا سعی کنید آن را تعمیر کنید.
من عاشق این بازی هستم اما به آن 3 ستاره دادم زیرا به نظر می رسد چند نفره کار نمی کند و فقط من نیستم. اگر بتوانید این مشکل را برطرف کنید من به 5 ستاره امتیاز می دهم.
بازی شگفت انگیز است. اما من همان مشکلی را دارم که دیگران با آن روبرو هستند: وقتی میخواهم بازی جدیدی را بزنم، بازی خراب میشود. هر تنها. زمان. سعی کردم کش را پاک کنم اما فایده ای نداشت. لطفا این باگ را برطرف کنید. من عاشق این بازی هستم و می خواهم به بازی ادامه دهم.
Soul Knight მძაფრსიუჟეტიანი mum
گوه خان
Soul Knight Action hcs
چند نفره مدتی است که غیر قابل بازی است. حتی نمی توانم به اتاق بپیوندم، فقط متن چینی و یک آدرس IP به شما می دهد.