Post by contilaltheosi on Mar 6, 2022 22:03:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE LITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE LITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ бесконачни кристали хак ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE LITE 2022 version ▞▞▞
Ја немам меморије пубг мирор али за ову имам стварно много добра и зато $$
PUBG MOBILE LITE Actie srq
Ова игра ме сада нервира, кад год желим да је играм, рећи ћу да сервер не реагује, молим вас да решите проблем, сигурно ћу је оценити са пет звездица јер је игра најбоља
Од сада ја кад удјем у игрицу изабаци мд
Супер игра, АЛИ ПОПРАВИТЕ ЕВРОПСКИ СЕРВЕР, ИЗБАЦУЈЕ!!!
Добра игра, али сада постоји велики проблем са сервером, молим вас да га решите што пре
Пристојан
Добро
Није то фортните брате, нисам инсталирао, нећу сада хооовввв
Нећеш добити моје податке не сматраш са тим
Заузима много меморије
ИСПРАВИТЕ ненормалан пинг, играм стабилно, али пинг је висок, али не заостаје
Искључује се
Веома нестварна и лоша игра!
Толико ми се свиђа игра да има врло мало мапа и режима и потребно је много метака да се убије. Захтевам да повећам штету као ПУБГ мобиле па ово је једини проблем који имам.
Игра има превише грешака које постоје од давнина и не привлаче пажњу програмера😴 у игри је много оружја које захтева оптимизацију и туце хакера/корисника конфигурација који слободно лутају без икога да стави зауставити се на њима.
Слаба графика
JLPT test N5 - N1 | Migii JLPT கல்வி dscp
Икрица је добра али треба да се пуно да се убије лик
НАЈАЦИ ИГРИЦА ДО САД ИГРАМ ВЕЋ 2 ГОДИНЕ
ништа неваија обично срање
одлицна игра (:
Одлична игра, али ја живим у Азији, а не у Северној Америци сваки пут када се рангирам поново у бронзу, поправи ово како треба да се рангирам.
Желим да вам дам 5 звездица, али сада имам веома лошу рецензију о овој игри, играо сам ову игру од сезоне 2 и после сезоне 3 ажурирање на мапи, затим после сезоне 8, а затим сада пре око 6 месеци. Све што желим нешто је плзззз ажурирање ово Можете да додате Фпп режим и опцију брзог опсега било коју надоградњу на мапи било коју надоградњу у оружју ново оружје граната и дим коже нове мапе Такође молим Мапу зомбија Молим вас ово је захтев Пубг Лите заједнице #пубглите #ИоуТубер #пубглитецоммунити
Нак
Нови проблем је што не могу да ударим ВП и не могу да видим видео ........ Тако да не могу да примам награде за видео снимке пре .... Исправите ово
Игрица је добра,препоруцујем је свима који имају слабији телефон,могли би само да додате да се мозе гледати са стране да неморас да излазис са целим цовеком напоље и да пуцас лика,него кликне на дугме са стране и тјт,само то додај те у србији и све је ок.
Волео сам пубг мобиле и лите који је пребачен на лите јер мој уређај није могао да поднесе оригинал. Али игра би била пријатнија када бисте нам дали режим тренинга
Пикеееее....
Добра игра .... само веома занемарена у аспекту , нема посебних догађаја као на нормалном пубг .... мислим да пубг лите такође заслужује догађаје иако такође превише хакера , али осим свега та игра је одлична
Игрица је топ кида но цоомо
Не могу да уђем две недеље. И ја добијам ову поруку! сервер је заузет Како је програм у који покушавам да уђем 24 сата дневно, али не дозвољава? Ово уопште није интересантно и игра има веома слабе сервере
Несто није у реду усред гејма ми изадје из аутоматске игре
Игра је заиста добра. Играм већ неко време, али имам предлог. Можете ли молим вас да направите мапу центра за обуку или стрелиште које није део краљевске битке јер ја често мењам своју осетљивост не могу да тестирам своју осетљивост у краљевској борби. И такође желим да побољшам своје вештине гађања 😋 Молимо вас да направите стрелиште попут оног у Пубг мобиле😋 4 звездице јер нема центра за обуку😏
Ова игра је била једна од мојих најомиљенијих игара, али сада осећам да је боље да је деинсталирате из више разлога као што су: 1, корисници конфигурације су у сваком мечу. 2, Штета С12к је тако велика. 3, Кар98к Аим Ассист грешка у Тдм-у. 4, У игри Варенха мапа има гомилу грешака. 5,Нема достојног ажурирања у игри од последње 1 године. У ажурирањима су додани само неки скинови оружја. Грешке су и даље исте🙁. Играмо игру да бисмо уживали у слободном времену, али сада нас то чини фрустрираним
Ова игра је најбоља, али постоји проблем, нема ажурирања дуго времена и зима не иде и треба нам више режима и мапа као што су виценди и мирамер и нема режима за вежбање да побољшамо наше вештине, ово нам је потребно за играње и забаву
Добра игра, али требало би да дате добре скинове и професионалном играчу, једино што вам је дата добра кожа као што је глечер ботовима, молим вас дајте професионалним играчима добру кожу
То је добра игра за телефоне ниже класе. Али има много хакера и корисника конфигурације. Када сам играо игру, умрли су од хакера и корисника цофиг-а. Оружје игре је С12к, Рпг-7 није добар за баттле роиале. С друге стране, када сам ушао у игру, приказује северноамерички сервер али северноамерички сервер није укључен у игру. Молимо вас да решите овај проблем што је пре могуће.
Неће да ми отвори избацује ме из игрице
Пубг Мобиле Лите мора да прође кроз многе промене јер ми је пружио најгоре искуство у играма краљевске битке. Пубг физика је реалистична и то ми се свиђа, а графика је нормална, али кварови у игри имам осећај као да су игнорисани. Молимо вас да размислите о поправљању оружја које има кварове као што је СЦАР Л, има један квар због којег пуца више од 50 метака и молимо вас да смањите штету од с12к, то је неправедно за друге
Ово је заиста добра игра, али графика је лоша и ноге нису поправљене, молимо побољшајте игру тако добра игра надам се да радите на овоме